03.05.2020 SGK NİSAN 2020 FATURA TESLIMI HAKKINDA

SAYIN UYEMIZ
•18.BÖLGE TRABZON ECZACI ODASINA BAĞLI İLLERİMİZDE REÇETE ONAYLARI ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAKTIR.
•KONUYLA İLGİLİ  İŞLEMLER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

1.Farmainbox a girilmeden kesinlikle reçete karşılanmamalıdır

2.Reçete liste ve gruplarında hata yapılmaması için reçeteler özenle kontrol edilmelidir

3.Nisan-Mayıs-Haziran aylarında onaylanacak reçetelerden medula çıktısı istenmeyecek olup sadece sgk döküm listesi hazırlanacaktır

4.Nisan-Mayıs-Haziran aylarında kan ürünü reçeteleri dışında reçete onay ücreti alınmayacaktır.

5.Farmainbox reçete onayı odamız web sayfasında olup; İzlenecek yol aşağıdaki gibidir;
HTTPS://WWW.TRABZONECZACİODASİ.ORG.TR/HABER-5007

•COVID 19 NEDENIYLE SGK YA FATURA TESLIM EDERKEN;

7.Fatura ve lıste ekı ait olduğu recete grubuna sarılı olarak getırilecektir.

8.B grubu recete sayısının fazla olması durumunda seker posetıne konulacaktır

9.Nisan ayına ait receteler 15  mayısa kadar kuruma teslım edılecektir.

10.Kan Urunlerı;  4-5-6 Mayıs VE 15-18-20 Mayıs tarihlerinde kabul edilecektir. 15-18-20 Mayıs tarihlerinde teslim edecek meslektaşlarımızın sistem üzerinden randevu almaları gerekmektedir.

11.Dıger reçeteler için; 8-15 Mayıs tarihlerinde teslim edecek meslektaşlarımızın Odamız Web sayfası üzerinden randevu alması gerekmektedir. TC No ve Oda şifreniz ile giriş yapıp gün ve saat seçmeniz yeterli olacaktır.

Randevusuz gidişlerde kurum kapısında bekletilmemek için randevu saatine uymanız özellikle rica olunur. Randevu almadan getirilen reçeteler kurum tarafından kabul edilmeyecektir.

KULLANICI ADI: TC KIMLIK NUMARANIZ
SIFRENIZ:23654