05.05.2014 TRABZON İL VE İLÇE ECZANELERİNE UYARILAR

NOT:
Kan ürünü ve Hemofili reçeteleri üç nüsha olarak hazırlanıp odamız tarafından onaylanacak, yeşil ve kırmızı reçeteler ise iki nüsha olarak hazırlanıp odamız tarafından onayına gerek yoktur. Bilgiler doldurulurken Reçete seri no: (11-KA/0471253 gibi) mutlaka doldurulacak, yeşil reçeteler için 2 kutudan fazla verildiğinde reçeteye rapor eklenecek, kırmızı reçetelerde ilgili maksimum dozlar aşılmayacak, (aşılması durumunda ilgili şartlar sağlanacak; kanser teşhisi, üç doktor imzası gibi) ve reçeteler her ayın 1-10'u arasında İlçelerdeki Eczaneler İl Sağlık Müdürlüğü’ne (eski kız meslek lisesi- eski sağlık meslek yüksek okulunun olduğu binanın zemin katı), Ortahisar’daki Eczaneler Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğüne (3 nolu asm üstü) ekte bulunan formları doldurarak teslim edeceklerdir.