10-11-12 MAYIS 2021 (İDARİ TATİL) GÜNLERİNDE NÖBETÇİ OLAN ECZANELERİMİZİN LİSTESİ HK.

Sayın Üyemiz,

10-11-12 Mayıs 2021 günleri idari tatil edildiğinden, daha önce uygulandığı gibi nöbet sistemine geçileceği Odamız tarafından üyelerimize bildirilmişti. Bu tarihlerde, gece nöbetçi olan eczanelerimiz gündüz de nöbetçi eczane olarak hizmet verecektir.

İdari tatil edilen bu tarihlerde, sadece ihtiyaç görülen bölgelerde gündüz nöbet tutacak eczanelerimizin sayısı artırılmıştır. Buna göre; gece, gündüz ve tam gün nöbet tutacak olan  eczanelerimizin listesi aşağıda sunulmuştur.

Üyelerimize önemle duyurulur.

TRABZON ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU

NOT: Artvin ve Rize İllerinde bulunan ve idari tatil edilen günlerde gece nöbetçi olan eczanelerimiz, tam gün (24 saat) nöbet hizmeti verecektir.