19.07.2021 (İDARİ TATİL) GÜNÜNDE NÖBETÇİ OLAN ECZANELERİMİZİN LİSTESİ HK.

Sayın Üyemiz,

19 Temmuz 2021 tarihi idari tatil ilan edildiğinden, daha önce uygulandığı gibi nöbet sistemine geçileceği Odamız tarafından üyelerimize bildirilmişti.

İdari tatil edilen bu tarihlerde, sadece ihtiyaç görülen bölgelerde gündüz nöbet tutacak eczanelerimizin sayısı artırılmıştır. Buna göre; gece, gündüz ve tam gün nöbet tutacak olan  eczanelerimizin listesi aşağıda sunulmuştur.

Üyelerimize önemle duyurulur.

TRABZON ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU

NOT: Rize, Artvin ve Gümüşhane İllerinde bulunan ve idari tatil edilen günlerde gece nöbetçi olan eczanelerimiz, tam gün (24 saat) nöbet hizmeti verecektir.