21.04.2021 İSTANBUL ECZACI ODASI "ERKEK VE KADIN CİNSEL SAĞLIĞI HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ" KONULU ONLİNE EĞİTİM

Odamız, İstanbul Tıp Fakültesi Androloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu ve İstanbul Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ürojinekoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Funda Güngör Uğurlucan'ın eğitmenliğinde, "Erkek ve Kadın Cinsel Sağlığı Hakkında Merak Ettikleriniz" konulu online eğitim düzenliyor. Eğitimimiz, Eczacı Odalarına kayıtlı tüm meslektaşlarımızın katılımına açıktır.

Meslektaşlarımız canlı yayın sırasında konuyla ilgili soru sorabilecektir.

Abdi İbrahim İlaç'ın katkılarıyla düzenlenen eğitimimiz, 28 Nisan Çarşamba günü saat 12.30'da Zoom üzerinden yayımlanacaktır. (Canlı yayın linkine eğitim günü bu sayfadan ulaşabilirsiniz.)

Eğitimin adı: Erkek ve Kadın Cinsel Sağlığı Hakkında Merak Ettikleriniz
Eğitmenler: Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu / Prof. Dr. Funda Güngör Uğurlucan