28.09.2017 DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM

           Değerli meslektaşlarım

       Sadelik ve alçakgönüllülükle değerlerini sevgiyle dağıtan bir yönetim anlayışıyla dört yıldır odamızı yönetiyoruz. Bize güvenen, olumlu katkı veren ve bizleri destekleyen tüm meslektaşlarıma ziyadesiyle teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da güveninize layık olmak için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.

         Bu dönem birkaç temel konu üzerinde yoğunlaşabiliriz. Örgütün temel stratejisine katkı verecek projeleri gündeme almak ve hayata geçirebilmek için teşviklerinize ihtiyacımız var. Şartlar kısa sürede değişime uğradığından, geleceğe ait belirli bir şey söylememiz için sizlerin fikirleri bizim için çok önemli. Kendimiz, ailemiz, eczanemiz ve nihayetinde Odamız için yeterli derecede düşünüyor muyuz?

         Eğer bu başlıklara vereceğiniz cevaplar olumsuz ise, bugünkü durumu değiştirmemizi nasıl beklersiniz. Her bireyin deneyimi ve önünde oluşturduğu düşünce bize aktarılınca, yeni bir anlamla bizi zenginleştiren özgün bir katkıdır. Köklü değişimler zaman alır ancak; başarı, güçlü yönlerimizi bulmaya ve geliştirmeye bağlıdır. Bu sorumluluktan bizler de dâhil olmak üzere, kimse kaçamaz. Zaten yaptıklarımız da sizlerin eseridir.

         Yapıcı düşünceyi öğretmek için, ilk yaptığımız şey; iş yapan, başarı elde edebilen, gelişmeye inanan, gelenekleri ve eski metodları değiştirebilen insanlarla birlikte olduk. Güç olmasına rağmen, her şeyi anında yaptık, hem de mazeret göstermeden. Yapmak, insana mutluluk ve enerji verdiğinden, her şeyin olumlu tarafını düşündük. Bu bize huzur getirdi. İcraatlarımızda aklın ölçüsünü egemen kılıp bugünlere geldik. Şimdi hedeflerimizi büyütmek zorundayız. Toplumsal kurumları yeni bir idealin peşinden sürüklemek zordur. Bunun için değişimin önünü ardına kadar açtık. Gelin hep beraber idealist duyguları önceleyen bir anlayışla çalışıp, başaralım. Buna hepimizin ihtiyacı var.

         Sizlerde hiçbir gönlün eremeyeceği sevgileri duyuyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.