5.ULUSAL ECZACILIK FUARI

30.03.2006

TRABZON ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NA

2002 yılında ilk kez bölgesel olarak İzmir'de gerçekleştirilen Türkiye'nin tek "Eczacılık Fuarı", Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği (TEKB)'nin eczacı kooperatifçiliği hareketini yeniden ulusal düzeye taşıyan yeni bir planlamaya gitmesi ve fuarı bu doğrultudaki stratejisine katkı verecek bir platform olarak tasarlaması nedeniyle 2003'de ulusal boyuta taşınmıştır. Dört yıldan bu yana da hedefine ulaşan ve eczacılık mesleğinin gelişmesine büyük ölçüde katkı veren fuarın beşincisi İstanbul'da 21-23 Nisan 2006 tarihleri arasında Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecektir.

21-23 Nisan 2006 tarihleri arasında Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan "5.ULUSAL ECZACILIK FUARI" duyurusunun web sitesinde yer alması ve meslektaşlarımıza duyurulması için (www.bizimeczane.com) katkılarınızı bekler ve katılmanız dileğiyle saygılar sunarım.

Ecz. Sait YÜCEL
TEKB Yönetim Kurulu Başkanı