BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞI ALAN SİGORTALILARIN KATILIM PAYLARININ GÖRÜNTÜLENMESİ..

13/06/2007

BAĞ-KUR'DAN DUYURU

35.A.00.8175                                                                                                       11.06.2007

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü (Devredilen) Bağ-Kur Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın Birliğimize göndermiş olduğu 05.06.2007 tarih, B13.1.BKG.0.12.00.00/02-1269 sayılı yazı ile, Bağ-Kur’dan yaşlılık ve hak sahibi olarak emekli maaşı alan sigortalıların, sağlık hizmetleri dolayısı ile kullandıkları ilaçların ve katılım paylarının görüntülenmesi uygulamasının, “bagkur.gov.tr” web sayfasında yer alan “Bağ-Kur sigortalı bilgi sistemi” menüsünde; “bağ-kur emekli/haksahibi katılım payı  kesintisi” başlığı ile uygulamaya açıldığı bildirilmiştir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını  rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Erdoğan ÇOLAK