BÜYÜK ECZACI MİTİNGİMİZE KATILAN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA VE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

20 BİNİ AŞKIN ECZACI TEK SES TEK YÜREK OLDU

BÜYÜK ECZACI MİTİNGİMİZE KATILAN TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA VE DESTEK VEREN HERKESE

TEŞEKKÜR EDERİZ

Türkiye’nin dört bir yanından akın akın Ankara’ya gelen binlerce meslektaşımızın katılımıyla 14 yıl aradan sonra gerçekleştirdiğimiz BÜYÜK ECZACI MİTİNGİMİZ’de dün alanlara sığamadık. Ankara’nın meşhur ayazını, coşkumuzla, heyecanımızla ve 20 bini aşkın meslektaşımızın sarsılmaz inancıyla bahara çevirdik.

Birlik olmanın gücüyle, tek sek tek yürek dile getirdiğimiz haklı taleplerimizle Ankara’yı adeta inlettik. Bir kez daha bu mesleği yapıyor olmanın haklı gururunu alandaki meslektaşlarımızla birlikte aynı anda hissettik. Kalpten “iyi ki eczacıyız” dedik!

Miting sürecinin başarılı olabilmesi için tüm gücüyle emek sarf eden Bölge Eczacı Odası Başkanlarımız ve yöneticilerimiz başta olmak üzere,

Ankara’da tek yürek olabilmek adına büyük bir özveri, coşkuyla ve heyecanla mitingimizi adına yaraşır şekilde “büyük” kılan bütün meslektaşlarımıza,

Fedakârca emek sarfeden eczacılık fakültesi öğrencilerine,

Haklı mücadelemize katkı veren yol arkadaşlarımız eczane çalışanlarımıza,

Bu süreçte sesimiz olan kıymetli basın emekçilerine yürekten teşekkürlerimizi sunarız.

Biz büyük bir aileyiz. İyi ki eczacıyız!